Автор
Ива Петрова

Дръж се, Бял дом: Меган Маркъл се кандидатира за президент на САЩ

Наскоро Кание Уест заяви, че има желанието да се кандидатира за президент на САЩ, но после размисли. После пак размисли и на 15-и юли подаде заявката си. Има обаче и други „звездни“ новини, свързани с Белия дом.

По думите на кралски експерт, Меган Маркъл има сериозното намерение да се бори за ключовото място в Овалния кабинет. „Тя има необходимия авторитет за това“, казва Бевърли Търнър. „Тя ще се кандидатира за президентския пост, изобщо не се съмнявам. Сигурна съм, че всичко това е част от плана ѝ. Може да не стане много скоро, но ще го направи. За мен ще е удоволствие да видя жена-президент със смесена расова принадлежност“.



За президентските амбиции на Маркъл се заговори за пръв път, след като в САЩ набра обороти движението за права на афроамериканците Black Lives Matter.



„Меган каза, че дейността ѝ като инфлуенсър сега е по-важна от всякога. Тя вече е говорила с Опра и с други водещи обществени фигури за това как би могла да се развива в тази насока. Меган усеща, че мисията ѝ на този свят се разпростира далеч отвъд рамките на актьорската игра. Тя каза, че иска да използва своя глас, за да промени нещата и не изключва вероятността да направи политическа кариера“, твърдят вътрешни източници.

Четете още: В перфектна форма на 49: Нелина се щракна по бански (Снимки)