Няма лъжа, няма измама - Луна е категорична, че ще се кандидатира за президент и то наесен. Поне това е споделила певицата по повод вчерашните избори пред неизвестен източник, пише Novini.bg

Тя призна, че не е гласувала, тъй като не вярва, че промяната ще настъпи сега, а когато подаде кандидатурата си за президент, а амбициите стигат наистина далеч. Оказа се, че Луна е прекарала вчерашния ден с инициативния си комитет:

View post on Instagram
 

„Обсъждахме бъдещето. Имам много млади хора около себе си. Подготвяме се. В неделя се събрахме с чисти помисли и поведение, мислейки сериозно за началото на някаква промяна, защото тя ще отнеме много време, енергия, а вече имаме и спънки. Но не се страхуваме, а действаме смело“.

Луна е твърдо убедена, че народът я иска и дори възнамерява на по-късен етап да се кандидатира и за премиер, като щяла да циркулира между двете институции. И въпреки че от години певицата къде шеговито, къде не толкова шеговито, се самонарича "президент", твърди че е бягала от политиката до този момент, но вече е взела окончателно решение.

View post on Instagram
 

Но замислете се, ако Слави стане премиер, защо пък Луна да не е президент? Разбира се, този въпрос все още е в кръга на шегата, но знае ли човек. Едно е сигурно - предстоят много интересни дни, дори бихме казали месеци.

Четете още: Бременна ли е Жанета Осипова?