Автор
Ева Григорова

Дъщерята на Анелия навърши 18! Няма да я познаете! (Снимка)

Миналата седмица дъщерята на Анелия навърши пълнолетие.

На 29 декември Ивон отбеляза 18-ия си рожден ден и сподели снимка от празненството. На нея младото момиче изглежда неузнаваемо, а дали разликата се дължи на филтри или на пластични интервенции, предстои да разберем.

View post on Instagram
 

"Честито пълнолетие, любимо мое дете! Пожелавам ти да си здрава, щастлива, усмихната, успешна, да сбъдваш мечтите си! Искай, обичай, вярвай… Обичам те, безкрайно много, най-ценния ми човек!", написа щастливата Анелия в своя профил в Instagram.

View post on Instagram
 

Преди време Ивон бе обект на стотици коментари заради външния си вид. Тогава се говореше, че едва на 14 години тя е коригирала устните си, но майка ѝ категорично отрече слуховете.

View post on Instagram
 

"Не бих ѝ позволила подобно нещо и в това съм категорична. Ивон е в такава възраст, в която ѝ е интересно да се гримира и експериментира. Естествено, не ходи на училище по този начин .Няма как да тормозя детето си само защото някой е взел нейна снимка и я е коментирал. За мен много по-важно е да говоря с нея за образованието ѝ и нещата, с които тепърва ще се сблъсква – наркотици, полов живот", каза тогава Анелия.