Дъщерята на Анелия подхвана занаят - ето как изкарва пари

28 април 2021 | 07:29
15471
3
снимки: Instagram
3

Много от дъщерите на някои от легендарните фолкдиви вече не са малки момиченца, а пораснали красавици, които могат съвсем спокойно да се конкурират с тях по хубост.

Някои тръгват по стъпките на известните си майки, докато други избират различен път в живота. А Ивон Динева, дъщерята на Анелия, като че ли е от вторите, но това съвсем не означава, че не обича да привлича вниманието на обществото. Напротив - още преди няколко години медиите гръмнаха със снимки, които самата тя беше споделила в социалните мрежи и на които позира заедно с щерката на Лияна. Тогава те бяха на 14г.  и 15 г., но успяха да скандализират всички с изненадващо зрялата за възрастта си визия.

Мнозина дори бяха убедени, че Ивон макар и малка тогава, вече е посегнала към по-сериозните козметични интервенции, като предположиха че си е сложила хиалурон в устните. Дни по-късно обаче звездната ѝ майка отрече напълно дъщеря ѝ да се е подлагала на подобни процедури и я защити от множеството нападки. Нещо повече - тогава Ивон реши да сподели публично, че все още е девствена. Вероятно заради обвиненията, че изглежда прекалено разкрепостена за годините си. 

За Ивон, която е плод на любовта между Анелия и Коко Динев, се говореше дълго време, но само за няколко месеца тя сякаш се изпари от публичното пространство. Дори не беше активна и в така любимите на тийнейджърите социални мрежи. През последната година обаче младото момиче е зачестило публикациите в Инстаграм, като изглежда и доста променена. 

Всъщност, вече 17-годишната Ивон е започнала и да припечелва с продажба на мигли онлайн. И макар ентусиазмът на момичето да е завиден, звездната ѝ майка никак не одобрявала това занимание. Ето защо тийнейджърката не успяля да спечели задоволителна сума от опита си за търговия и вероятно вече не я практикува. 

Любопитен факт е, че макар и да е горда дъщеря на Анелия, Ивон невинаги е била ласкава към нея. Преди време тийнейджърката дори си позволи да заяви публично, че според нея майка ѝ не е най-добрата певица и че повече симпатизира на Галена и Преслава. От друга страна Динева неведнъж е показвала открито безкрайната обич към Анелия, като миналата година организирала шумно парти със заря точно в полунощ по случай 38-ия ѝ рожден ден. И макар Ивон да не смята, че родителката ѝ е най-добрата певица, тя заявява категорично, че е най-добрата майка!

Въпреки че за дъщерята на Анелия се говори усилено в медийното пространство, не е известно какви са плановете за бъдещето ѝ и в каква посока е ориентирала развитието си, но едно е сигурно - винаги ще привлича интереса към себе си.

Четете още: Вижте с кого Галена избяга в Нидерландия

 


Още по темата

Коментари

3 поп Грую
  27 май 2021 | 15:26 отговор
 

С проституция как

 
2
  12 май 2021 | 16:04 отговор
 

Като малка беше дебеличка . И сега й личи леко, ще трябват операции

 
 
20 май 2021 | 19:04

и сега си е дебела,всичко е фотошоп

1 Godji
  01 май 2021 | 15:16 отговор
 

S djuki te iska dalboko garlo i qko praznene v ustata. Poredniq malak.parcal.Dypeto sashto veche se razrabrotva. Na 30 e parcal ot klasa.

 

Добави Коментар

Най-четени