Дъщерята на Азис - Рая, е двойничка на Кейт Бланшет

27 март 2023 | 12:07
42510
3
Снимки: Instagram
3

Азис не е от звездите, които обичат да говорят за личния си живот, а още по-малко – за децата си.

Дори към ден днешен Кралят на поп фолка не разкрива подробности около малчуганите, с които се снима и за които публикува постове, че е техен татко. 

Първо, миналата година той се похвали със син, а съвсем наскоро изпълнителят позира с още едно новородено – този път момиченце. И за двете той казва, че е техен баща. Дали обаче става дума за биологичен, или за духовен баща (кръстник), можем само да гадаем. 

 

Факт обаче е, че Азис е баща на вече станалата тийнейджър дъщеря – Рая, а сега той разкри за нея нещо любопитно.

В подкаста на Ваня Щерева в YouTube канала певецът прави интересно признание, а именно, че Рая много прилича на една доста популярна холивудска актриса. Става дума за сияйната и изключителна Кейт Бланшет. 


„Знаеш ли, че дъщеря ми е двойница на Кейт Бланшет? Истинска двойница – очите, носът...“, споделя с въодушевление Азис за своята 15-годишна дъщеря Рая.

Четете още: След побоя Мария проговори в Instagram - ето какво сподели!


Още по темата

Коментари

3 Без име
  29 март 2023 | 19:30 отговор
 

Няма значение на кой прилича. Жива и здрава да е. Да порасне достойна и образована жена. Силно се надявам Азис да да я държи далеч от фолк средите.

 
2 фигурант
  27 март 2023 | 15:03 отговор
 

Азис не е ли хомосексуалис?

 
1 Воланд Волдеморович
  27 март 2023 | 14:33 отговор
 

Тя Кейт Бланшет беше доста възгрозна още като млада, та не знам това дали е комплимент, но щом му харесва, така да е. Да са живи и здрави.

 
 
Путя Путинович
28 март 2023 | 22:29

На свиня - кладенчова вода. Кейт Бланшет била възгрозна... Е, да - когато еталоните за красота са ти проскубаните човекоподобни от Ергенът

Добави Коментар

Най-четени