Дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур: Гола, само по въже и камшик (снимки)

Когато си дъщеря на фаталната Деми Мур и неповторимия Брус Уилис, то ти със сигурност си възпитана в духа на свободата и не се страхуваш да покажеш какво се случва в душата ти пред света. Да, Румър Уилис е точно такава!

Тя е не само красива, но и изключително смела. Съвсем като звездните си мама и татко. Румър не робува на идеали, за да се хареса на другите, не се и съобразява с мнението им. Тя е това, което е, заради себе си, не заради другиго. И последните ѝ публикации в Инстаграм напълно го доказват.

View post on Instagram
 


32-годишната красавица се осмели да публикува три изключително провокативни кадъра в социалната мрежа. Те са част от фотосесия, чрез която Румър октрито показва сексуалността си и женственото си тяло в латекс, ботуши до коляното и камшик. На последната снимка г-ца Уилис дори е чисто гола, завързана с въжета. Ето какво написа дъщерята на Брус и Деми до нея:

View post on Instagram
 


„Не направих тази фотосесия заради мъж. Направих я заради мен. Беше с цел себеизучаване и възвръщане на правото ми на избор. Подкрепям напълно правото на всяка жена да показва сексуалността си, емоционалността си и изобщо себе си.“

Румър изтъква, че всяка дама може да бъде секси и само заради себе си и не е задължително да го прави заради мъж. Голотата ѝ не показва липса на увереност и че е свободна да демонстрира своя сексапил.

View post on Instagram
 


Четете още: Мъж стана кандидатка за Мис Плеймейт