Миналата седмица дъщерята на Лияна стана пълнолетна и отпразнува 18-ия си рожден ден, а последователи критикуват брюнетката, че изглежда доста по-голяма от възрастта си и е заложила на множество разкрасителни процедури, ненужни за момиче на нейната възраст.

Все още не е ясно какъв професионален път ще избере Дениз, но пък тя реши да “запознае” последователите си в Instagram с новото си гадже. Младежът се казва Бедри Рюстемов и скоро ще навърше 25 години. Той е футболист и играе за тима на “Локомотив - Горна Оряховица”. Бедри живее сам от 10-годишен, тъй като 4 години е развивал футболния си талант в Малта, след това е живял в Италия и Испания. Последната сериозна приятелка, за която футболистът е споделял пред медите е момиче, което живеело в Майорка, където двамата се запознали докато играел в Испания.

По всичко личи обаче, че връзката им не е издържала на голямото разстояние и Бедри вече е открил любовта в лицето на Дениз.

View post on Instagram
 


В свое интервю отпреди три години футболистът разкрива, че харесва интелигентните жени, които са стъпили здраво на земята. "Не могат да ме впечатлят високомерни момичета, които разчитат само на красотата си" - каза тогава той.

View post on Instagram
 


Преди време медиите разпространиха слуховете, че дъщерята на Лияна е гадже на по-малкия син на Тони Стораро - Емрах, но по всичко личи, че отношенията им вече са в историята.

View post on Instagram