Дъщерята на Лияна се отърка в готвача със златния стек

Дъщерята на попфолк певицата Лияна Дениз е на пътешествие в Турция. Наскоро брюнетката стана пълнолетна и по всичко личи, че е решила да черпи от живота с пълни шепи.

Съвсем наскоро тя публикува снимка в своя профил в Instagram със световноизвестния готвач Нусрет Гьокче, по-известен като Salt Bae. Нусрет e шеф-готвач и собственик на ресторанти, който е изпълнен със заразителен ентусиазъм и страст към приготвянето на месо. Атрактивният му начин на осоляване го направи световно известен и в момента има над 30 милиона последователи в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

От малък Нусрет мечтае да замине за Америка, но няколко пъти му е отказвана виза. Отношението към него се променя, след като качва видео, на което се вижда специфичния му начин на осоляване, то бива забелязано от Бруно Марс, който го споделя, а след това интересът към готвача скача лавинообразно. Дори Риана носи тениска с неговия лик.

View post on Instagram
 


В момента Гьокче има ресторанти в Истанбул, Дубай, Абу Даби, Доха, Миконос, Маями и Ню Йорк. Нусрет неведнъж е получавал критики, че ястията му са твърде скъпи за качеството, което предлага.

View post on Instagram
 

Тази година дори бе извикана полиция в ресторанта на турчина в Маями, след като негов клиент получил сметка от 3000 долара. Клиентът съобщил на органите на реда, че си е поръчал нормални стекове, но вместо това получил популярните златни стекове на Нусрет, чиято цена възлиза на 1000 долара за парче.

View post on Instagram
 


Дъщерята на Лияна пък е решила да посети новооткрития ресторант на Salt Bae, който отвори врати в средата на октомври. За него популярният готвач споделя, че е сбъдната мечта, тъй като съвместява в себе си ресторант и хотел. Според източници от турската преса Гьокче е закупил луксозния имот през 2019 г. за внушителните 80 милиона долара.

View post on Instagram