Автор
Woman.bg

Дъщерята на Мария допусна гаф на рождения си ден

Дъщерята на Мария Марая отпразнува своя 12-и рожден ден в края на юли, но едва днес майка ѝ показа част от празненството в социалните мрежи. Честването бе съпроводено от лек гаф, защото момичето не можа да духне свещта на празничната торта, както повелява традицията и така не успя да си намисли желание, което да очаква да се сбъдне през следващите 12 месеца. Въпреки ковид кризата купонът на Марая е на закрито за разлика от миналата година, когато бе на открито в затворен планински комплекс.

View post on Instagram
 


Щерката на Мария прекарва ваканцията заедно с майка си на морето в любимия им хотел на Слънчака. Към тях за празника се присъедини и сестрата на Мария заедно със своята дъщеря. Те живеят в чужбина и се видяха с певицата за първи път от година. Мария не коментира решението си да се откаже от пеенето, но очевидно изглежда щастлива и спокойна.

View post on Instagram
 

Дали това е заради предстоящата й работа в „Маскираният певец“, както твърдят вестникарски публикации или просто има план как да продължи кариерата си оттук- нататък, предстои да разберем.

Четете още: Марина Войкова показа божествено тяло от плажа 7 месеца след раждането