Дъщерята на Мелани Грифит и Антонио Бандерас се отказва от името на майка си

Дъщерята на Мелани Грифит и Антонио Бандерас е предприела процедура в съда, която привлече вниманието на всички медии по света.

25-годишната Стела Бандерас, която е плод на любовта между двамата актьори, е решила да промени името си, като от фамилията ѝ бъде премахнато името Грифит, пише Blast.

Цялото име на момичето е Стела Кармен Бандерас Грифит. Тя обаче рядко използва последното, когато ѝ се налага да попълва документи. Причината да се откаже от него е свързана с това, че иска да скъси името си. „Желанието ми е просто да скъся името си, като премахна някое от имената си“, обяснява тя.

Стела по никакъв начин не коментира причината за решението ѝ да е свързана с някакви проблеми със звездната ѝ майка. Интересното е обаче, че я срещаме много по-често в компанията на баща ѝ, отколкото на майка ѝ.

View post on Instagram
 


Последно двамата с Антонио Бандерас бяха уловени от камерите по време на филмовия фестивал в Сан Себастиан.

Стела Бандерас е единствено дете на испанския актьор, който през 2015 г. се разведе с майка ѝ Мелани Грифит и заживя с друга жена.

От майка си пък – Мелани Грифит, Стела има полусестра – актрисата Дакота Джонсън от брака на Грифит с Дон Джонсън.Дакота нашумя с ролята си във филма „50 нюанса сиво“.

Четете още: Дженифър Анистън разкри какво се случва с любовния ѝ живот