Автор
Весела Георгиева

Дъщерята на Стоичков цъфти две години след развода си

Дъщерята на Христо Стоичков е разцъфнала две години след развода си с хърватския тенисист Лука Белич.

"Тя изглежда блестящо и беше в прекрасно настроение. Христина не спираше да се усмихва, разговаряше весело с майка си, с която пристигна в салона, и с посетители, настанени на съседните седалки. По всичко личеше, че отдавна вече не страда за проваления си брак.", коментира репортер на "Уикенд", видял Христина в Народния театър „Иван Вазов”.

Супер излъчване, прическа, стойка. Тя пристигнала в театъра в компанията на майка си, която също изглеждала безупречно – с идеална прическа, грим и тоалет, който бе много елегантен, без обаче да се натрапва и да е прекалено ексцентричен. И двете дами излъчвали класа и стил.

Явно Христина е оставила зад гърба си всички притеснения и стрес след развода преди две години.

View post on Instagram
 

Христина сключи брак през 2016 г. – три години след запознанството й с Лука Белич. Семейството им просъществува едва 4 години, а според споделеното от бившия съпруг в сръбския „Биг Брадър”, любовта си е отишла цяла година преди официалния развод. В САЩ бракът е бил разтрогнат малко преди началото на 2020 г., а в България, където е сключен, разводът се очакваше през пролетта на същата година.

Като причина за раздялата Лука посочи, че Христина се е държала зле с него. Клюкари твърдят, че тя се е дразнела, защото кариерата му в тениса не е била кой знае колко успешна и той така и не смогнал да осигури на жена си удобствата и лукса, с които била свикнала в дома на супер успешния си баща. Според други слухове, нараненият Лука е сложил рога на жена си и това сложило край на любовта им..., пише "Блиц".

Напоследък Христина прекарва все повече време в България, където никога досега не е живяла. Младата жена е родена в Каталуния, а образованието си е получила в САЩ.

Тя обаче ревниво пази личния си живот. Рядко споделя снимки в социалните мрежи, а тези, които съществуват нямат опцията да бъдат споделяни.