Дъщерята на манекенката Цеци Красимирова - Джудит, отпразнува със скъпо шампанско една година от запознанството си с гаджето. А на ръката й блести скъп годежен пръстен с тежък диамант.

За съжаление, заради пандемията от коронавирус, семейството трябваше да отложи сватбата.

В профила си в Инстаграм Джудит показа мъжа до себе си, но не спомена името му. "Избирам теб. И ще избера теб, отново и отново и отново. Без пауза, без съмнение, без втора мисъл в сърцето. Ще продължа да избирам теб", пише тя.

Никой не знае с какво се занимава гаджето на Джудит, който е испанец. Известно време медиите свързваха името на красавицата с Мариян Кюрпанов, но това, разбира се, се оказа само неверен слух, писа "Хотнюз".

През пролетта на миналата година майката на Джудид се врече във вечна вярност на американския мултимилионер Майкъл Струмейтис. Двамата си казаха "Да" на приказна сватба в старинен замък в каталунския курорт Сиджис, за която беше платена доста сериозна сума. Два тира рози от Холандия, скъпи специалитети, златни прибори...

21-годишната тогава Джудит улови булченския букет и намекна, че скоро и тя може да мине под венчило. На сватбата на майка си тя бе в компанията на годеника си.