Автор
Ева Григорова

Двойничка на Джей Ло в Ергенът? Приличат ли си - кажете вие (снимки)

Съвсем скоро след премиерата си шоуто “Ергенът” се превърна в гореща тема в социалните медии, а интересът към него сякаш не стихва.

Поредната сензация, която произтече от тв продукцията е, че двойничка на световната звезда Дженифър Лопес участва в надпреварата за сърцето на Ергена. Тя се казва Марта Желязкова и въпреки че в реалния живот няма много общо с Джей Ло, една от нейните снимки, публикувана в Instagram разбуни духовете. На фотоса Марта наистина изглежда като двойничка на звездата от “Омъже се за мен”, а приликата предизвика стотици коментари в Мрежата.

View post on Instagram
 

На въпросния кадър художничката и бивша балерина, впуснала се в битка за сърцето на Виктор Стоянов с още 21 други представителки на нежния пол, действително малко или много прилича на певицата и актриса.

View post on Instagram
 


Като цяло брюнетката направи положително впечатление на зрителите, следящи риалити формата. Тя не бе сред дръзките участнички, които на секундата се опитаха да приковат вниманието на Виктор. Вероятно именно поради тази причина Ергенът избра именно нея за първата си среща. За съжаление обаче Марта не спря да говори за бившия си партньор - тема, смятана за абсолютно табу в началния етап на отношенията между двама души.

View post on Instagram
 


Марта е посветена на изкуството - била е балерина, модел, а в момента се занимава с рисуване. Среща любовта едва на 20 г., омъжва се и се посвещава на семейството, загърбвайки кариерата и собствените си желания в името на семейството си. След 15 години рутината унищожава брака ѝ и сега тя жадува за всички пропуснати емоции. Във визитката си сподели, че иска отново да бъде желана и да се усеща като истинска жена. Признава още, че този път търси мъжа, с когото да остане до живот.

View post on Instagram