Автор
Христина Кирилова

Джаферович от "Игри на волята" избухна и разказа всичко за Мирела и Валери

Финалът на четвърти сезон на "Игри на волята" е все по-близо, а напрежението между участниците се нагрява до червено. Скандалите са част от всеки епизод, като тази година акцентът е върху личните отношения и по-точното любовните, между някои от играчите, които обаче вече не са в шоуто.

Снощи за пореден път се заговори за любовния триъгълник, който се заформи между Мирела, Валери и Лефтеров. Оказа се, че докато Лефтеров все още изпитва чувства към бившата си приятелка, Мирела, тя флиртува смело с Валери под носа на всички. Когато отпадна от играта обаче, красивата танцьорка все още живееше с идеята, че е успяла да скрие какво се случило помежду им от другите. И това се оказа много далеч от истината.

View post on Instagram
 

Самият Лефтеров, заради когото Мирела е искала с Валери да не афишират отношенията си, е разбрал отлично какво става и дори загатна, че ги е чул как правят секс в Резиденцията в съседната стая. Джаферович пък бе следващата, която категорично заяви, че Мирела и Валери са заедно в изблик на ярост по адрес на Лефтеров.

Известно е обаче, че снимачният процес се е състоял през летните месеци и ситуацията се е променила доста от тогава насам. Самата танцьорка и синът на Мария Гроздева към днешна дата твърдят, че не са заедно и поддържат единствено приятелски отношения.

View post on Instagram
 

Четете още: Издадоха я: Мария и Мирослав са разделени от месец?