Автор
Христина Кирилова

Джаферович си показа рогата: Докара Зорница до сълзи след бесен скандал

Истинска буря се развихри на иначе слънчевата арена в "Игри на волята" в снощния епизод на шоуто. Форматът вече е към края си, финалът наближава, а борбата става все по-ожесточена и освен тежки двубои на плажа, между играчите се развива и паралелна психологическа битка. На моменти може да се нарече дори и истинско сражение между някои от участниците със силни характери. А Евгения Джаферович неведнъж показа, че е от тях.

Именно тя се оказа в центъра на скандала снощи по време на поредната битка, при която отборът ѝ на "Безстрашните" все пак загуби. Макар Джаферович да бе двигателят на спора, всъщност основите на разправията бяха положени от Мирела, която се оплака, че по време на битката, съперницата ѝ, Зорница от "Непобедимите", я е ритнала няколко пъти в корема. В този момент Евгения побърза да обвини Зори в нечестна игра, но истинският скандал се случи, след като самата Джаферович се изправи в друбой срещу представителката на "Непобедимите".

View post on Instagram
 

Ситуацията загрубя в момента, в който Жени отбеляза точка за своя отбор, като изкрещя, че е получила ритник в главата от Зорница по време на битката. Зори от своя страна побърза да уточни, че това е контактна игра, свързана с борба за един пояс и ударите са неизбежни. Също така добави, че самата тя е получила няколко ритника от Джаферович, които ѝ изкарали въздуха.

Скандалът се разрасна светкавично бързо и дори доведе Зорница до плач. Двете си размениха обвинения в нечестна игра, а след като племената си тръгнаха от Арената, Зори продължи да коментира злобата на Джаферович, която бе очевидна и за зрителите.

View post on Instagram
 

"Тя има не само спортна злоба, има и женска злоба", категорична е студентката, която обясни, че Джаферович я ритала и спряла нейното дишане във водата.

Битката бе изцяло морска, а целта-отборите да вземат спасителен пояс преди своя противник, а заветния резултат от 7 точки постигнаха Непобедимите. Това беше първа победа за тях след серия от три поредни загуби, което засега гарантира безопасността им от номинации.

Четете още: Мащеха за пример: Синът на Рачков посрещна рождения си ден с Анита (снимкa)