Ваня Джаферович е превърнал таванското помещение в дома си в мъжка пещера, както той я нарича. И там е подредил всички свои любими неща като филми, книги, игри, музикални инструменти...

„Имам свое местенце, това е стая на тавана – моята мъжка пещера. Имам си телевизор, плейстейшън и всичко, което ми трябва да релаксирам. Чета или свиря на китара. Музиката ме разтоварва, с китарата не съм добър – но се уча. Разпускам. Маниак съм на тема филми и понякога времето спира“, разказва 37-годишният спортист пред „Телеграф“.

Именно в своята мъжка пещера Ваня размишлява и крои планове за реализацията на следващите си проекти – един от които отварянето на трета фитнес зала. „Въпреки по-рано наложеното извънредно положение и периода, в който не функционираха останалите две, ние се измъкнахме с успех и мотивация. Намерихме обект, в момента тече ремонт.

View post on Instagram
 


Половинката му - Женя, няма нищо против той от време на време да забягва и да отделя време на мъжките си занимания.

Ваня и Жени се запознават във Фейсбук – тя му пише първа на английски, а той й отговаря на български. Първата им среща е на футболното игрище.

"Имали сме и трудни моменти, невинаги нещата са като в приказките, важното е, че сме опора един за друг. Разчитаме взаимно и се обичаме все по-силно. Знам, че дори да не е съгласна с мен, ще получа подкрепа. При нас има компромиси и толерантност. Аз казвам, че тя е по-тежкият характер, а тя - обратното. Аз съм зодия Риби - ние сме лежерни, понякога нямаме нужната вяра, но винаги се хвърляме във всяко действие. Тя е Везни - винаги претегля вариантите, разграничава ги", разказва Джаферович.

View post on Instagram