Джаферович събра участниците от "Игри на волята" на щур купон?

01 декември 2022 | 13:33
7172
0
Инстаграм
0

Това е. И четвъртият сезон на "Игри на волята" вече е история. Алекса Ерски е новият победител. А той сподели, че с наградата ще сбъдне мечтата си за общ дом с Елица. 

От сторитата на участниците видяхме, че повечето от тях са празнували финала заедно в столичен бар, но това далеч не е било единственото парти за края на Игрите. В профила си в Инстаграм Евгения Джаферович публикува снимки от друго познато ни място - Резиденцията, която беше така мечтана от всички племена в продължение на 3 месеца, пише Plovdiv24.
 

По всичко личи, че някои от участниците са се събрали на емблематичната локация, за да отпразнуват края на снимките и едно незабравимо за цял живот лято.

На купона са били победителят Алекса, половинката му Елица, както и Гого, Цветан, Генчо, Мирела, Виктория, Георги, Лефтеров, Ралица, Георги, Зори, Мани, Фейгин.
 

Съдейки по това в чий профил се появиха снимките, бихме предположили, че именно инфлуенсърката е организатор на партито."Поздравления за финалната тройка! Уникална игра! Браво, момчета!", написа Евгения, която качи снимките. Във вечерта на финала пък всички са се събрали в бар, като за първи път на едно място са били победителят Алекса и Аспарух, с когото уж щеше да има бой, пише vbox7.

„Предстои ни с Елица да се преместим тук, в София. Иска ми се да продължа с борбата в България. Треньорът ми е тук и имам много добри спаринг партньори. Вече две години живеем в колата на Елица, постоянно сме в движение. Но вярвам, че 100-те хиляди ще ни помогнат. Моята мечта беше ние двамата да си намерим наше място“, това каза големият победител в шоуто.


Коментари

Добави Коментар

Най-четени