Автор
Woman.bg

Дженифър Анистън с жестоки комплекси от майка си

Дженифър Анистън, която преди седмица си направи профил в Инстаграм, публикува снимка от детските си години. Кадърът бе харесан от над 6 милиона почитатели и събра над 58 хиляди коментара.

View post on Instagram
 

Едва ли повечето фенове на актрисата предполагат, че е имала трудно и кошмарно детство. Майка ѝ – моделът Нанси Доу, е била изключително деспотична. В резултат на тормоза актрисата се сдобила с куп комплекси, включително и за външния си вид. „Тя беше модел и всичко при нея се въртеше около външния вид, как аз и тя изглеждаме. Не се оказах детето модел, на което тя се надяваше. Бях малко момиче, което просто иска да бъде забелязано и обичано от майка, която е твърде заета с неща, които не са от такова значение", сподели преди време за The Sunday Telegraph Анистън.

View post on Instagram
 

Мама ѝ не спирала да ѝ повтаря, че не е достатъчно добра за екрана. „Нямала съм такова лице, такава фугира, такава реч. Затова и на кастингите не ходех с високо вдигната глава”, връща лентата назад актрисата. „Тя толкова много ме критикуваше. Тя беше модел, беше потресаващо хубава. Аз не бях. Никога не съм била. И сега смятам, че не съм“, признава с болка Дженифър.
Бившата съпруга на Брад Пит не крие, че дълго време не е общувала с майка си. Двете се сближили чак след развода ѝ с Брад Пит през 2005 г. „Моята представа за красота в свързана с това, което ме кара да се чувствам красива – това са хората около мен и животът, който имам. И може би дните, в които косата ми изглежда добре", откровена е холивудската звезда.

View post on Instagram