50-годишната Дженифър Анистън и 48-годишният Джъстин Теру, които се разведоха преди две години, продължават да се виждат често.
„През двете години след развода си те прекарват много време заедно. Очевидно е, че между тях се е запазила химията. Може да нямат общи деца, но продължават да се грижат за кучетата, които гледаха, докато бяха семейство. Това съвместно попечителство над домашните любимци също им даде възможност да не спрат да общуват“, сподели в интервю близък до двойката.


Припомняме ви, че на 28 ноември актрисата отбеляза Деня на благодарността в тесен приятелски кръг, в който изненадващо се оказа и бившият ѝ съпруг Джъстин Теру. „Те не се отделиха един от друг през цялата вечер и определено не криеха чувствата си . Между тях прехвърчаха искри и двамата флиртуваха, без да се крият. По някое време се опитаха да бъдат сами. Ние сме много щастливи за тях“, разказа приятел на бившите съпрузи пред New Idea.

View post on Instagram
 


Все още Дженифър и Джъстин не са коментирали официално дали са подновили отношенията си.


*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.