Автор
Woman.bg

Джеси Джей с емоционално признание: Не мога да имам деца

Джеси Джей не може да има деца. Това тъжно признание певицата направи по време на свой концерт в зала „Роял Албърт Хол“ в Лондон.

View post on Instagram
 

„Преди четири години ми казаха, че не мога да имам деца. Не го казвам, за да ме съжалявате, а защото съм една от милионите жени и мъже, които трябва да се справят с това“, разкри 30-годишната звезда.

С изказването си британката иска да вдъхне кураж и сила на всички онези, обречени да продължат живота си без деца. Това е и причината за създаването на песента Four Letter Word.


„Написах тази песен за себе си в минути на слабост и тъга, но и за да се почувствам значима и щастлива, че мога да дам на другите нещо, което да слушат в момент, в който им е трудно", сподели Джеси Джей.

Отскоро изпълнителката на Bang Bang има интимна връзка с актьора Чанинг Тейтъм. Искрата помежду им пламна скоро след развода на звездата от „Професия: Стриптизьор“ с актрисата Джена Дюан.

Скоро след като двамата оповестиха връзката си, плъзнаха слухове, че Тейтъм бил привлечен от певицата поради визуалната ѝ прилика с бившата му половинка.

Тейтъм и Дюан отглеждат заедно 5-годишна дъщеричка. Заветното „да“ те си казаха през 2009 г., а края на брака си обявиха тази пролет.

Четете още: Отиват ли си като двойка: Чанинг Тейтъм и Джеси Джей?