Джесика Алба позира за тропическа фотосесия за най-новия брой на списание Women's Health.

В интервюто тя споделя: “Пандемията ме принуди да започна да се чувствам удобно, когато нещата не са съвсем по конец, позволи ми да не знам винаги отговора и да не поправям грешки. Освен това засили истинското щастие от моментите, в които играем игри с децата на вечеря или когато синът ми Хейс ни показва най-новия трик, който прави с тротинетката си или от семейните ни разходки. Това са нещата, които наистина имат значение” - разкри звездата.

View post on Instagram
 


Алба сподели и каква е тайната на перфектното ѝ тяло. В момента тя тренира в домашния си фитнес между два и четири пъти на седмица.

“Винаги съм си мислела, че трябва да се изпотя много, да не усещам мускулите си и да се чувствам сякаш съм изтичала маратон. Научих се да смесвам различни типове упражнения и да не смятам, че съм се провалила, ако не се убия във фитнеса” - споделя актрисата.

Джесика Алба избягва алкохола и яде вегетариански ястия четири дни от седмицата, като в петък, събота и неделя хапва каквото поиска. Сутрин актрисата отделя време, за да си направи маска на лицето, а когато е изнервена или ядосана, се обръща към своите кристали и прави дихателни упражнения.

“Когато се свържа с дъха си, се успокоявам. Ако пък успея да се раздвижа по някакъв начин през деня, това е моята медитация” - допълва актрисата.

View post on Instagram
 

След коледните празници Джесика и съпругът ѝ Кеш Уорън ще отпразнуват третия рожден ден на най-малкото им дете - синът им Хейс, който е роден на 31 декември.

Двамата имат още две дъщери - 12-годишната Онър и 9-годишната Хевън.

През декември раздаваме страхотни награди. За да спечелите, кликнете тук.