Хадид очаква първото си дете от британския певец Зейн Малик, съобщава TMZ, позовавайки се на източник, близък до двойката. „Джиджи е казала само на семейството си, защото все още е в ранен стадий на бременността“, твърди той пред изданието. Според него двамата се чувстват готови за семейство и с нетърпение очакват посрещането на рожбата си.


Към момента нито Джиджи, нито Зейн са потвърдили официално новината, но фенове трескаво се впуснаха да търсят следи, доказващи истинността на информацията.

И ги откриха на един от кадрите в социалните мрежи, направен по повод 25-годишния рожден ден на манекенката. На него топмоделът и приятелят ѝ държат в ръце балони във формата на цифрите „2“ и „5“. По-наблюдателните забелязаха, че балоните са вързани с връзки в различен цвят – синя и розова. Именно това породи още слухове, че партито не е било само за рожден ден, а и за разкриване пола на бебето. Някои фенове дори стигнаха до заключението, че Джиджи чака момче, защото държи балона със синята връв.

View post on Instagram
 


По-рано в интервю красавицата намекна за възможността да създаде семейство със Зейн, тъй като "очаква с нетърпение бъдещето си след кариерата на модел".

През годините Хадид и Малик се събираха и разделяха на няколко пъти. Пореден шанс двамата решиха да си дадат малко преди коледните празници през 2019 г., а през февруари официално обявиха, че са двойка.

Дали звездите скоро ще преминат в отбора на родителите, предстои да разберем.

Четете още: Джиджи Хадид топлес - стил и сексапил (снимки)