Звездната двойка Джиджи Хадид и Зейн Малик вече е в историята. Моделката и певецът многократно се събираха и разделяха през годините, след това станаха родители на момиченце, но очевидно този път с любовта им е свършено окончателно. Официалната причина за краят на връзката им е насилие от страна на Зейн към майката на Джиджи - Йоланда.

Твърди се, че той си е позволил да я удари и това е сложило точка на отношенията му с Джиджи. Зейн не отрича да е имало инцидент, но е категоричен, че не е удрял майката на любимата си, а двамата единствено са си разменили тежки обиди.

View post on Instagram
 

В официално изявление певецът заявява, че обвинението на Йоланда е пълна лъжа, но за доброто на дъщеря си, не би дал повече подробности около скандала публично. Той се надява, че всичко ще се изясни, без да се превръща в медиен цирк.

И докато Йоланда и Зейн публично си разменят остри думи, Джиджи Хадид е предпочела да запази мълчание. Няколко медии са направили опит да се свържат с нея, но тя е отговорила, че не желае да коментира публично случилото се и има нужда от спокойствие и лично пространство в този тежък момент на раздяла. В момента моделката се е концентрирала изцяло върху отглеждането на дъщеря си Кай.

View post on Instagram
 

Въпреки че Джиджи и Зейн са окончателно разделени, те ще продължат да поддържат контакт, единствено за да бъдат пълноценни родители на дъщеря си и да си поделят грижите за нея.

Четете още: Ето кой и защо плати погребението на Денис Теофиков