Джизъса няма да остане гладен: Поли носи редовно пържолки вкъщи

21 октомври 2022 | 12:26
5320
1
Снимки: Instagram
1

Новата съпруга на Благо Георгиев постоянно му носи дивиденти. Покрай нея Джизъса се радва на качествена храна и може безплатно да посещава хотела на тъста си.

Екс футболистът яде в изобилие сочни пържолки и кюфтенца. Бизнесът на младата му жена и свързан със скара. семейството ѝ имат няколко обекта из София.

Едно от заведенията за месни деликатеси се намира в Банкя. Полина и родата ѝ от дълго време се захванали с доходоносния бизнес. Още докато била ученичка в столично школо в Люлин, сегашната мацка на Благой се фукала, че татко ѝ върти оборотен бизнес. И печелил доста добре. Когато Джизъса и Поли били прекалено заети и нямали време да си сготвят, отскачали от любовното си гнездо в Суходол до скарата и си вземали големи порции. Полина като грижовна дъщеря помагала на семейството си в начинанието. Мацката, която замени Златка в леглото на Благо, следи изкъсо случващото се във всички обекти пpu нужда. 


Съпругата на Георгиев самостоятелно развива и собствен бизнес. Сексапилната брюнетка продава детски дрехи.

Благой и сексапилната мацка се врекоха официално в края на юни. Сватбената церемония се състоя във Велинград - където е родена Полина. В курортното градче родата на новата съпруга на Благой има голям хотел, който разполага с всички екстри и удобства.Четете още: Красавица от "Игри на волята" роди момченце

Още по темата

Коментари

1 DBB
  21 октомври 2022 | 13:07 отговор
 

Независимо колко пъти я наречете "сексапилна мацка" тя такава няма да стане ;)

 

Добави Коментар

Най-четени