Джизъса показа убийствените крака на Поли, разкрил ѝ кога ще ѝ изневери

06 юли 2022 | 10:23
24467
3
Instagram
3

Сръбски вестник разкри нещо, което повечето последователи на Благо Джисъза подозираха - че той е вманиачен по жените.

Според клюката малко след сватбата Благо казал на новата си съпруга, че е секс маниак и че не може без жени. Той допълни, че не може да издържи само с една жена повече от година-две.

Той признал, че се опитва да се сдържа, че тя е всичко за него, но че един ден може да тръгне след следващата - без да иска да я нарани. Полина се разплакала и останала безмълвна, но по-късно се успокоила, след като разбрала, че е първата жена, на която Джизъса прави това признание.

 


От Инстаграм профила на бившия футболист пък личи, че двамата са много щастливи заедно и той дори качи нов фотос, на който е вдигнал Поли на ръце. От снимката се виждат убийствените крака на новото момиче, с които Благо със сигурност се гордее.

Още по темата

Коментари

3 Вили
  28 юли 2022 | 20:08 отговор
 

Той е голям глупак за да зареже Златка така тя е по хубава от тази

 
2 Пак аз
  24 юли 2022 | 22:18 отговор
 

Толкова ли свършиха актуалните новини за *звездните двойки*у нас, че стигнахте до него, да ни карате да се замислим, коя ще е следващата олигофрен ка, казала "заветното да" и коя ще роди 5 тото отроче?

 
1 Таня
  14 юли 2022 | 22:26 отговор
 

Благой не е виновен, виновни са потърпевшите му,знаейки всичко това са готови за последствията. Златен да беше ,нямаше да го последват в похожденията му.Но какъвто и момъка,такива и момите..всяка го прежалва с друг със същата скорост с която ги зарязва...

 

Добави Коментар

Най-четени