Джизъса се уреди с млада тъща

29 юни 2022 | 10:43
18279
6
Instagram
6

Майката на Полина - новата съпруга на Благо Джизъса качи прочувствен статус по случай сватбата на своята дъщеря.

"Бракът е комбинация от две души, които се сливат в една на този специален ден! Желая им много щастлив и благословен брачен живот! Обичайте се!" - написа Снежанка във Фейсбук.

Мрежата веднага зашумя с думите, че освен със секси половинка, Джизъса се е уредил и с млада тъща. Снежанка всъщност е с едва 8 години по-голяма от Благо, който наскоро стана част от нейното семейство.От публикациите в социалните мрежи става ясно, че наскоро бившият футболист дори е празнувал рождения ден на новата си тъща и с охота позира заедно с всички от фамилията.

40-годишният спортист бързо замени Златка с Поли и още по-бързо стана част от семейство Спасови. През януари Благо заведе бившата си половинка на Малдивите, а през май вече празнува рожден ден на новата си тъща.Бащата на булката е по-пестелив с публикациите в интернет пространството. В социалните мрежи той се подвизава под името Ицо Теото и според информацията, която е съобщил за себе си, е родом от Перник, а майката на Поли е софиянка. Фамилията стопанисва тризвезден хотел във Велинград, където Благо се врече във вечна вярност на поредната жена в живота си. Именно в спа столицата на България в събота пристигнаха стотици гости, за да станат част от светското събитие на годината. Хотелът по поръчка на Благой Георгиев е бил превърнат в лъскава руска приказка, издават присъствали на церемонията. Бившият футболист изкара дълги години в бившия Съветски съюз.

 

Още по темата

Коментари

6 ...
  04 юли 2022 | 14:57 отговор
 

Един безкраен ментално-нестабилен ад е в гащите на тоя човек...

 
5
  02 юли 2022 | 14:37 отговор
 

Не е лошо да четете докрай Много ясно е написано Бившият Съветски съюз

 
4
  30 юни 2022 | 14:47 отговор
 

Че то редактора не знае и кой е бащата на момичето ,определено не е този дето е написала

 
3
  29 юни 2022 | 23:34 отговор
 

Редактора незнае, че няма Съветски съюз отдавна и е правилно да се каже в страни от бившия Съветски Съюз. В кой век сте ?!?

 
2 ...
  29 юни 2022 | 17:59 отговор
 

Голем шлееееем

 
1 чнг
  29 юни 2022 | 14:17 отговор
 

поредната дроздофилка....

 

Добави Коментар

Най-четени