Анджелина Джоли сякаш е полудяла. И то не по кого и да е, а по бившия си съпруг Брад Пит. Въпреки обстоятелството, че двамата най-сетне приключиха споровете по бракоразводното дело и единодушно се разбраха за децата, актрисата продължава да се вълнува от личния живот на актьора.

Не е тайна, че Анджи редовно оставя малчуганите при баща им. Това обаче не е всичко. След всяко завръщане на децата ѝ при нея тя непрестанно ги разпитвала за Пит, карала ги да ѝ разказват в най-малки детайли всичко, каквото правел, с кого разговарял, с кого се срещал. Това твърди близък до Анджелина пред „Инкуайър“, пише reporter.mk.

„Джоли прави същото, което правят и много други разведени майки. Използва децата, за да научи какво се случва в дома на бившия им. И когато се върнат от дома на другия родител, след като са пренощували при него, те се опитват да извлекат информация за бившия си съпруг. И то най-вече свързана с новата половинка в техния живот“, споделя източникът пред изданието.

„Брад със сигурност е наясно, че децата ѝ казват всичко, което се случва под покрива му. Особено когато те са там. Но е напълно спокоен. Приятелката му Алия е много мила с малчуганите и Брад не е особено притеснен от цялата история“, казват приятели на актьора.

Самият той към момента нито веднъж не е коментирал начина на живот или навиците на бившата си съпругата си. Нито пък е давал каквато и да е публичност на връзката си с Алия. Затова и мнозина се чудят как той и Джоли са успели да се помирят и да поддържат добри отношения след развода.

От своя страна пък Алия също пази дискретност около личния си живот и отношенията си с Брад Пит. Към момента нито той, нито тя са потвърдили официално връзката си. И напук на слуховете някак все още успяват да избягват папараците, които са пред дома на актьора и следят всяка крачка на двамата.

Останала в неведение, разбираемо защо Анджелина търси всевъзможни начини да научи нещо повече за бившата си изгора и новата му любима.

Четете още: Най-после: Анджелина се престраши да разкрие тайната за раздялата си с Брад Пит