Джони Деп дал наркотици на дъщеря си и замерил Амбър Хърд с бутилка вино

Ако има класация за скандални звездни разводи, то този между Амбър Хърд и Джони Деп определено трябва да спечели почетното първо място. От вчера насам двамата бивши възлюбени се изправят един срещу друг в съда, където изникват все нови и нови шокиращи факти около съжителството им, в което се оказва, че е имало немалко алкохол и насилие.

Може би си спомняте, че още с обявяването на развода им преди години, Амбър побърза да обвини Джони в насилие, дори упорито го наричаше чудовище. В момента актьорът и бившата му изгора са в съда заради дело за клевета срещу изданието The Sun, което подкрепя думите на г-ца Хърд и напада Джони Деп. Актьорът води дело заради публикуването на неверни твърдения, включително и за това, че е насилник.

Джони Деп дори категорично заявява, че Амбър е оказвала насилие върху него и го е удряла неведнъж. Също така споделя, че тя никога не го е обичала, а била просто един пресметлив човек, който е поискал да напредне в кариерата си, като се омъжи за известен актьор от ранга на Джони. За нея бракът им не е бил нищо повече от добре пресметната инвестиция.



Вчера в съдебната зала обаче е излъчено видео, на което бившите съпрузи водят разгорещен спор в кухнята, където Джони взима бутилка червено вино и разярено я удря в пода, докато крещи на Амбър. Той е продължавал да руши и да изрича непристойни думи, но всичко приключило, когато забелязал камерата в един от ъглите на кухнята и спира видеото.

В своя защита Джони заявява, че тези му действия не са наранили Амбър по никакъв начин и че тя не е била застрашена от удар и каквото и да е насилие. В допълнение актьорът заявява, че никога не би посегнал на жена при никакви условия, защото това е в пълно противоречие с моралните му ценности.



Според Джони Деп и адвоката му Амбър Хърд неведнъж е била агресивна и дори го е ранила няколко пъти, като го е замеряла с бутилки от алкохол. Актрисата Уинона Райдър и бившата съпруга на Джони – Ванеса Паради, са сред защитниците на Деп и също присъстваха в съда вчера.

Очевидно все още има много неясни факти около брака на звездата от „Карибски пирати“ и Амбър Хърд, пропит от ревност, насилие, пресметливост и скандали.

И междувременно попаднахме на още две любопитни новини. Едната е, че Джони лично е признал, че наркотиците са се превърнали в част от живота му още преди да стане тийнейджър, тъй като е израснал в много нестабилна семейна среда. А още по-любопитно е признанието му, че е дал марихуана на дъщеря си, Лили Роуз-Деп, когато тя е била само на 13 г. Актьорът споделя, че за него това е съвсем отговорна родителска постъпка, тъй като не искал Лили да се страхува от наркотиците и да изпробва, за да предотврати пристрастяване.

Джони Деп разкри и кой е човекът, който го е извадил от капана на наркотиците и алкохола. Това е самият Елтън Джон, който също има дълга борба с опиатите зад гърба си. На това му се вика истински скандален звезден живот!



Четете още: Порнозвездата с хиджаб - Миа Халифа, моли Pornhub да свали секс филмите ѝ