Джулиана Гани е ужасена: Илиян ми взе сина

08 ноември 2021 | 15:47
6218
3
снимки: Instagram
3

През истински ад минава Джулиана Гани последната седмица. След като преди дни научи, че любимият ѝ Илиян поддържа контакт с други жени и дори е поканил една от тях в дома им, докато силиконката е на пътешествие във Франция, сега тя води битка за сина им Давид. 

Гани обяви публично, че се разделя с фитнес инструктора още преди да се завърне в България и в ефира на Би Ти Ви съобщи, че ще подаде молба за развод, още със стъпването си на родна земя. Също така беше категорична и че ще вземе сина им Давид.

Илиян от своя страна не е давал публични изявления, но Джулката издаде, че той не спирал да я моли да се съберат, като ѝ предлагал пари и подаръци, само и само да не се стига до развод. Тя обаче е непоклатима и нищо не може да я върне обратно в прегръдките му. 

След като усетил, че Джулиана няма да промени решението си за раздяла и развод, Илиян е побързал да избяга в родния си град Монтана заедно с Давид, откъдето не пропуска да публикува сторита и снимки с детето, за да докаже, че е добър баща. Но ето че това му решение доведе до нова драма за Гани. 

Самата тя се оплака, че Илиян твърдо отказва да ѝ даде Давид, колкото и да го умолява през последните 4 дни:

"Илиян не иска да ми даде Давид и това е много глупаво, защото детето трябва да върви с майка си. Той отказва да ми го докара в Пловдив или София. Държи го в Монтана, а сторитата, които прави с Давид са с цел да разчувства хората и аз да изляза майка, която не си иска детето. А истината е, че от четири дни му се моля да ми го доведе, но той отказва. Неговата майка т.е. бившата ми свекърва също отказва да го вразуми с предтекст, че тя го гледа много хубаво, нищо не липсва на детето, гледали го перфектно", възмутена е риалити звездата от поведението на възрастната жена и наследника ѝ. 

Междувременно Гани сподели и едно от личните съобщения, които получила във връзка с отношението на свекърва си към предишните приятелки на Илиян:

Джулиана Гани

Още по темата

Коментари

3 ЛИЛИЯ СТАМЕНОВА - много си проста!
  21 декември 2021 | 14:57 отговор
 

ЛИЛИЯ СТАМЕНОВА - много си проста!

 
2 Бати гнусната изкуствена курва
  21 декември 2021 | 14:56 отговор
 

Бати гнусната изкуствена курва

 
1
  08 ноември 2021 | 16:23 отговор
 

Това недоразумение май е на абонамент при вас. През час по една статия. Иначе на празниците претендирате за духовна възвишеност, а си продавате гъзовете срещу жълти стотинки на парцали като Гани!

 

Добави Коментар

Най-четени