Автор
Весела Георгиева

Джулиана Гани изненада с това признание за бебчето, което чака

Джулиана Гани трябва да роди до дни. Плеймейтката сподели в социалните мрежи, че няма търпение да прегърне второто си дете.

Близки до блондинката издават, че тя е влязла в болница още миналия петък и най-вероятно бебето трябва да се появи на бял свят около 15-то число на месеца, което е буквално след дни.

View post on Instagram
 

"Тръпна в очакване... Любовта е огромна, защото е от теб. И преди и сега - бих избрала Теб, Теб, Теб!", това пише Гани в Инстаграм профила си. А на снимката, публикувана към това интимно признание са тя и бъдещият татко - Теодор.

Джулиана очаква второ момченце, а сред спряганите имена е и екзотичното Кай. Много е вероятно младежът да бъде кръстен с първата буква на майката на Гани - Катя (Екатерина по паспорт).

View post on Instagram
 

Бащата на бебето - Теодор, също е много развълнуван, но нямало да присъства на раждането, защото Гани предпочита в този момент да е само с лекарския екип, пише Блиц.

Преди ден Джулката сподели: "Видяхме нашето момченце и буйната му вече коса. Чухме най-важното за едно семейство: "Всичко е в норма и бебето се чувства добре" Ние сме в нашето щастливо очакване и обсъдихме последните подробности около раждането, престоя в отделението и изписването... Очаквайте скоро включване от родилното"