Джулиана Гани най-накрая призна дали е бременна (снимка)

01 август 2022 | 12:32
21045
4
снимки: Instagram
4

Джулиана Гани не спира да се носи безметежно на крилете на любовта с настоящата си половинка Теодор. Двамата сякаш живеят в безкрайна приказка, а романтичните им ваканции просто не приключват. 

През уикенда двойката отново стегна куфарите за пътешествие, но този път за кратко и не избраха екзотична дестинация, а съседна Румъния. Гани сподели кадър от замъка Бран, който е известен с легендите за граф Дракула. На снимката Джулката е седнала върху скала, а любимият ѝ се наслаждава отстрани. И макар фигурата на блондинката да изглежда все така фина, май с този кадър тя съобщи голяма новина. Това се случи в описанието на кадъра, което гласи:

„И… легендата оживя! Защо да делим този от следващия живот, щом следващият се ражда от предишния“, бяха думите, с които Гани сякаш съобщи, че очаква бебе номер две. Но дали това наистина е така, или е просто красива закачка, все още не е известно.

 

Джулиана Гани

На връщане от романтичната си ваканция, Джулиана сподели в стори за неприятна случка по пътя към България. Тя разказа в кратко видео, че една от гумите на колата се е спукала в движение и за щастие двамата с Теодор успели да овладеят положението. Полицаят дори сам сменил гумата, докато Гани снима и разказва на последователите си какво се случва и как тя винаги успява да запази усмивката си, дори и в трудните моменти. 

Четете още: Крехката Виктория Капитонова похапва славно в Истанбул


 


Още по темата

Коментари

4
  06 август 2022 | 12:33 отговор
 

 
3 Мъри
  04 август 2022 | 12:03 отговор
 

Не, не е бременна миналата седмица роди.Вашите простотии нямат край.Насрахте се с това дали е бременна Гани.Голям праз.Никой не се интересува.

 
2 Диди
  02 август 2022 | 16:49 отговор
 

Ужас ужас ужас

 
1 ...
  02 август 2022 | 14:57 отговор
 

Спукала й се е гумата...АДСКИ труден момент ще да е това!!!

 

Добави Коментар

Най-четени