Май, май се заформя доста люта война на силиконките. При това не на кои и да е, а на едни от най-устатите - Нора Недкова и Джулиана Гани.

Първа ръкавица хвърли Джулката снощи в предаването на Николаос Цитиридис, като почти нарече Недкова тъпа. Все още не е известно дали обидата е стигнала до ушите на Нора, която в момента се радва на слънцето в Мексико. Но е много вероятно миньончето да не остане длъжно на Гани.

View post on Instagram
 

Едрогърдата блондинка бе гост в предаването на Цитиридис, където трябваше да се впусне в смело предизвикателство, а именно да похапва всякакви гадни храни, ако откаже да отговори на неудобен въпрос. Явно обаче въпросът "Коя според теб, от русата Златка, черната Златка и Нора Недкоав е най-слабо интелигентна?" никак не е притеснил Джулката и тя смело заяви: "Това ще го отговоря! Ами, Нора! Каквото си е - си е! И сега очаквай инфлуенсърска война".

Джулката обаче отказа да каже гласно дали Илиян или настоящият й мъж Теодор е най-слаб в секса. "Не искам да обиждам никой, виж колко съм добра! Спасих мъжете си от унижение", измъкна се от ситуацията красавицата.

View post on Instagram
 

Четете още: Вижте с кого се гушка Симона Загорова (Снимки)