Джулиана Гани официално е свободна жена! Ще празнува развода си цели три дни!

19 май 2022 | 11:10
16638
5
Instagram
5

Джулиана Гани сподели с феновете си новината, че вече официално е разведена с бившия си съпруг Илиян Найденов.

Тя публикува в Инстаграм стори, на което се вижда апетитна торта с ягоди, с която Мис Силикон обяви, че стартира тридневно празненство по случая.“Днес имахме дело и по взаимно съгласие подписахме споразумение, че се развеждаме. Аз ще празнувам три дни, започвам с почерпката с една много готина торта, утре продължавам партито в Пловдив, където ще събера много гости и приятели. Защото наистина трябва да се почерпи за това недоразумение, което се случи в живота ми и което изобщо аз съм познавала и е бил част от моя живот” - каза Гани.

“Давид много го обичам, всички много го обичаме - това е ясно. Но за недоразумението можем да говорим само като за “бившия ми”. Така че трябва да направя една фен среща и да почерпя възможно повече хора.” - допълни тя.


Иляан пък от своя страна засега запази мълчание по темата. Той качи единствено криптирано стори, в което пее песен на английски “everybody wants to be my enemy” или “всички искат да бъдат мои врагове” към което добави коментар “втасал съм го, хора”.Джулиана Гани и бившият ѝ съпруг взривиха общественото пространство с шумния си развод и шокиращите реплики, които си размениха. Драмата между двамата започна през ноември миналата година, когато Джулката обвини публично фитнес инструктора във флирт, докато тя е пътувала до Франция. Тогава Найденов реши да отвърне на удара и пусна няколко записа, които втрещиха обществеността. В тях Гани сподели, че смята да даде детето си в интернат.

 


"Като го вземе държавата, Илиян няма да може да го вижда. След 4-5 години ще си родя друго, аз съм млада и хубава. Сутринта ще звънна на 112. Ти заслужаваш най-лошото, а то е да вземат детето", скандално отсече знойната блондинка.

 


Джулката побърза да открие нова любов и от февруари насам е в обятията на полицая Теодор Гецов, а по всичко личи, че Давид продължава да прекарва по-голямата част от месеците при своя баща, който преди време разкри, че е взел родителските права. 

 

Още по темата

Коментари

5 Морска
  21 май 2022 | 00:12 отговор
 

Що за майка би нарекла "недоразумение" бащата на детето си?! Да вземе малко да се поогледа и да види кой е недоразумението в случая, защото кармата ще ѝ натежи много...

 
4 Fr
  19 май 2022 | 23:16 отговор
 

Това ужасно пропадалище все се мотаеше из тракия без детето .

 
3 Pepi
  19 май 2022 | 17:04 отговор
 

Kakva maika?

 
2 Pepi
  19 май 2022 | 17:03 отговор
 

Tazi tolkova izvestna ug ne znae li she e po corectno da ne se plue baschtata na deteto I. Znam she tezi silikonki ne izpolzvah tova na r1menete si, koeto se kazva glava I tya go dokaza.

 
1 Една майка
  19 май 2022 | 12:33 отговор
 

И това ми било майка???? Боже, опази от такива....к...и!!!

 
 
19 май 2022 | 15:06

Щом има кой да гледа детето , живее и се на нея . Пък може мъжа да не иска да го даде , но по принцип детето тр да е при мама .

Добави Коментар

Най-четени