Откакто Джулиана Гани превърна раздялата си с Илиян в грандиозен медиен скандал, блондинката не спира да отнася критики. Разбира се, не ѝ липсва и подкрепа от част от феновете ѝ, но мнозинството не може да ѝ прости за шокиращите признания, които направи за плановете за бъдещето на единствения ѝ син Давид.

И макар тя многократно да е правила опити да оправдае думите си, че е склонна да го изпрати в интернат, само и само за да накара бившия си любим да страда, в социалните мрежи бликат негативни коментари за качествата ѝ като майка. Последната изцепка се случи точно в последния ден на 2021-ва, когато силиконката отбеляза не само изпращането на годината, но и втория рожден ден на Давид.

Последователите ѝ в мрежата моментално забелязаха, че Гани позира до голямата празнична торта в прекалено разголен тоалет и без сина си. Някои веднага заключиха, че тя не е била до детето си на рождения му ден. Критиките валят в коментарите, а ето и малка част от тях:

View post on Instagram
 

"Смешна и жалка, даже няма правото да се нарече ‘’майка’’ , важното е да е в “топ” форма , прическата да е направена, пък детето там да се спасява, отвратително.“, а друг гласи:

„Такава излагация не съм си и представяла. Ти нормална ли си изобщо и тия до теб не им ли е неудобно? По-добре че детето ти не присъства, поне на този ден да се беше облякла така“.

View post on Instagram
 

Към секси кадъра Джулката споделя, че посреща 2022-ра с благодарност и надежда и че благодари на всички, които са отправили поздравите си за втория рожден ден на Давид.

Четете още: Моника Валериева и Меди потвърдиха връзката си със страстна целувка! (Снимка)