Джулиана Гани, една от участничките в "ВИП Брадър" 2017, ще мине отново под венчилото.

Тази вест накара мнозина да се притеснят, че сексапилната дама се е разделила със съпруга си Станимир. Истината обаче е съвсем различна. Двамата не само са все още заедно, но са толкова влюбени, че са решили да вдигнат втора сватба.

"Обещали сме си голяма и пищна сватба през 2018 г. Дължим го на родителите на Станимир, които живеят в Англия и не успяха да дойдат на първата ни сватба", споделя моделката.



Първата сватба на Джулиана и Станимир бе лятото. Провокативната блондинка разкри, че венчавката е била скромна и в тесен кръг, за да не я урочасат зложелатели. Красавицата сподели също така, че предложението за брак е било много романтично и се е състояло по време на почивка в Тайланд.

"Той е много тих и спокоен човек. Абе, обичам го, различен е!", искрена е Гани и допълва, че любимият я посрещнал като принцеса, след като излязла от къщата. Младата дама с пищен бюст също така е категорична, че е доволна от представянето си в риалитито и смята, че е показала на публиката, че не е силиконова кукла, а момиче с ценности.