Джулиана Гани отразнува юбилей по секси бански

22 февруари 2021 | 11:34
24147
3
Instagram
3

Джулиана Гани и половинката ѝ Илиян Найденов заминаха на екзотично пътешествие, за да отбележат 30-ия юбилей на силиконката.

Двамата отбелязаха празника на две различни места - в Мадрид и в Доминиканската република. В испанската столица те се насладиха на истинска романтична приказка, както сама написа в своя Инстаграм, обядвайки в едно от множеството заведения из улиците на испанското селище, при това под звуците на песента "My heart will go on" на Селин Дион, изсвирена от румънски акордеонист.

По-късно еротичният модел и фитнес инструкторът отлетяха за Пунта Кана, откъдето двамата пуснаха летни снимки. На първият фотос Гани позира в компанията на две тъмнокожи жени.


"Ето така мечтаех да посрещна своя юбилей. Обичам да се забавлявам, танцувам,да се смея и да пътувам... Не мисля, че това въобще би се променило.
Нямам търпение да порасне и моето малко Давидче, за да пътуваме вече тримата. Благодаря на всички вас, че сте до мен и ме подкрепяте в добро и зло! Благодаря, че ме приемате такава -емоционална, импулсивна, но истинска", пише тя към публикацията си.


Малко след това Найденов качи в своя профил своето пожелание към любимата си жена: “"Честит Рожден Ден, моя любима! Знаеш, че не вярвам особено много в пожелания и мечти, а по-скоро в упоритостта и волята. Затова няма да отправям клиширани слова, а ще ти кажа две много важни неща, които НИКОГА да не забравяш!

Винаги ще се боря, трудя и раздавам за теб и твоето щастие! Ще се грижа за семейството ни и ще ви обичам безрезервно!

Ще се съобразявам и ще бъда до теб и Давид независимо от всичко! Всъщност вие сте моето ВСИЧКО! Аз не мога да живея без вас, защото вие сте приоритет номер 1 в живота ми! Обичам те и ти благодаря, че от 7 милиарда души ти избра мен, за да създадем семейство!", гласи трогателното му послание.” - написа фитнес инструкторът.

 

Още по темата

Коментари

3 WWE
  23 февруари 2021 | 21:59 отговор
 

Джулката е много яка

 
2 Ужас!
  23 февруари 2021 | 19:56 отговор
 

Г-жо, изглеждате 40 годишна :( ....И що се снимате заобиколена от дебели, черни горили?!?

 
 
WWE
23 февруари 2021 | 22:00

Главата ти е на 40 на тебе :(

1
  22 февруари 2021 | 15:08 отговор
 

Защо все се снимат голи, няма с какво да блеснат. И аз искам някъде да отида, но съм с деца.

 

Добави Коментар

Най-четени