Джулиана Гани пак избухна - показа синини от душене (снимка)

В истински медиен цирк се превърна разводът между Джулиана Гани и Илиян Найденов. Процедурата, доколкото е известно, все още не е започнала, но двамата си разменят удари под кръста на всеки 24 часа.

Първа бе Гани, която публикува чатове между фитнес инструктора и мистериозна госпожица, в които се вижда, че той е имал намерение да прекара страстна нощ с нея. Потресена от видяното, Джулиана обяви в социалните мрежи и по телевизията, че слага край на брака си с Илиян. Той от своя страна запази мълчание, което обаче не продължи дълго.

След поредното нападение на силиконката към бившия ѝ любим, той реши да отвърне на удара, като от вчера насам публикува скандални аудиозаписи, според които Гани дори е готова да даде сина им Давид в дом за сираци, само и само за да няма контакт с баща си. В днешната порция записи пък чухме още по-стряскащи заплахи и твърдения от страна на инфлуенсърката. Тя се заканва да убие съпруга си и също така го заплашва с високопоставени лица, с които по неини думи, е имала интимни отношения.

Думите, които използва Джулиана в записите са меко казано грозни и потресаващи, но може би готовността ѝ да даде детето им на държавата най-много потресе потребителите в мрежата.

И тъй като Гани очевидно се е почувствала гузна от изобличителните записи на Илиян, днес сторитата ѝ в Инстаграм са изцяло посветени на "замазване на положението". Блондинката демонстрира, че няма да падне по гръб, като сподели становище на адвокат, което гласи: "Записи на телефонни разговори, направени от частно лице, не са доказателство в съда съгласно Гражданскопроцесуалния и Наказателнопроцесуалния кодекс".

В следващите сторита Джулиана заявява, че социалните мрежи не са подходящото място за изясняване на, каквато и да е вина. След това призна, че е твърде емоционална, но и че записите, публикувани от Илиян са изрязани. Те не включвали частта, в която той я нападал с думи.

Следват клипчета, на които майка ѝ показва съдебно медициснко свидетелство, че Гани е бита. Освен това прочита цял куп обвинения към Илиян, написани на ръка, в които се споменава, че Найденов редовно малтретирал Джулиана, взимал ѝ парите и я изнудвал с детето им.

На следващите кадри блондинката е публикувала скрийншотове от чатове, в които пише, че е имало свидетели как Илиян е опитвал да удуши Гани, а след това публикува и снимка на врата си с цел да се виждат следи от душене.

Кой на кого е навредил, не е известно. Едно обаче е сигурно - лютата битка в съда тепърва започва.

Четете още: Илиян с изповед за тормоза: Ще кажа, че ме биеш, ще ти съсипя бизнеса, ще те намушкам