Джулиана Гани пак избухна - показа синини от душене (снимка)

12 ноември 2021 | 16:40
18219
11
снимки: Instagram
11

В истински медиен цирк се превърна разводът между Джулиана Гани и Илиян Найденов. Процедурата, доколкото е известно, все още не е започнала, но двамата си разменят удари под кръста на всеки 24 часа. 

Първа бе Гани, която публикува чатове между фитнес инструктора и мистериозна госпожица, в които се вижда, че той е имал намерение да прекара страстна нощ с нея. Потресена от видяното, Джулиана обяви в социалните мрежи и по телевизията, че слага край на брака си с Илиян. Той от своя страна запази мълчание, което обаче не продължи дълго.

След поредното нападение на силиконката към бившия ѝ любим, той реши да отвърне на удара, като от вчера насам публикува скандални аудиозаписи, според които Гани дори е готова да даде сина им Давид в дом за сираци, само и само за да няма контакт с баща си. В днешната порция записи пък чухме още по-стряскащи заплахи и твърдения от страна на инфлуенсърката. Тя се заканва да убие съпруга си и също така го заплашва с високопоставени лица, с които по неини думи, е имала интимни отношения. 

Джулиана Гани

Думите, които използва Джулиана в записите са меко казано грозни и потресаващи, но може би готовността ѝ да даде детето им на държавата най-много потресе потребителите в мрежата. 

И тъй като Гани очевидно се е почувствала гузна от изобличителните записи на Илиян, днес сторитата ѝ в Инстаграм са изцяло посветени на "замазване на положението". Блондинката демонстрира, че няма да падне по гръб, като сподели становище на адвокат, което гласи: "Записи на телефонни разговори, направени от частно лице, не са доказателство в съда съгласно Гражданскопроцесуалния и Наказателнопроцесуалния кодекс".

В следващите сторита Джулиана заявява, че социалните мрежи не са подходящото място за изясняване на, каквато и да е вина. След това призна, че е твърде емоционална, но и че записите, публикувани от Илиян са изрязани. Те не включвали частта, в която той я нападал с думи. 

Следват клипчета, на които майка ѝ показва съдебно медициснко свидетелство, че Гани е бита. Освен това прочита цял куп обвинения към Илиян, написани на ръка, в които се споменава, че Найденов редовно малтретирал Джулиана, взимал ѝ парите и я изнудвал с детето им. 

Джулиана Гани

На следващите кадри блондинката е публикувала скрийншотове от чатове, в които пише, че е имало свидетели как Илиян е опитвал да удуши Гани, а след това публикува и снимка на врата си с цел да се виждат следи от душене. 

Джулиана Гани

Кой на кого е навредил, не е известно. Едно обаче е сигурно - лютата битка в съда тепърва започва. 

Четете още: Илиян с изповед за тормоза: Ще кажа, че ме биеш, ще ти съсипя бизнеса, ще те намушкам

 


Още по темата

Коментари

11 Зоя
  15 ноември 2021 | 15:48 отговор
 

Стига с този парцал. Човека да се спасява по далеч от тази....

 
10 Зоя
  15 ноември 2021 | 15:48 отговор
 

Стига с този парцал. Човека да се спасява по далеч от тази....

 
9
  13 ноември 2021 | 09:00 отговор
 

Стига сте ни занимавали с най-големите проститутки на България!!! На тази по всичко й личи, че е долен курвенски парцал!!!!

 
8 Мери
  13 ноември 2021 | 06:23 отговор
 

Това са синини от любовни смучки а не от бой бе, незапознатите със съвременния секс. Той, сикса вече е за спорт а не За да доказваш колко обичаш.

 
7 Боклук си Ганчо
  12 ноември 2021 | 22:06 отговор
 

Тази е пълен изрод! Анти-майка и мега курва!! Заслужава си шутовете в главата, когато и да я заритат… гнус

 
 
Иван от Монтана
12 ноември 2021 | 22:38

Ама коя е тази??,апселютно грозотия,бегаи далече от северозападно,и Монтана,че там бия здраво.!!!!!

6
  12 ноември 2021 | 22:02 отговор
 

Е, то за толкова много пари не може само да ебеш.

 
5 Бивш от МВР
  12 ноември 2021 | 21:10 отговор
 

Я бих предпочел гнусната свинска глава на гнусната пернишка бандит свиня васко.

 
 
Бивш от МВР
12 ноември 2021 | 21:11

Че за борчев.

4 Жалки са и
  12 ноември 2021 | 20:00 отговор
 

двамата. Не е изненада ,че са в помията. Прасетата я обожават.

 
3 ццц
  12 ноември 2021 | 17:20 отговор
 

Какво ни занимавате с курвенски истории???

 
2
  12 ноември 2021 | 17:09 отговор
 

Душили са я по време на с*кс

 

Добави Коментар

Най-четени