Автор
Ева Григорова

Джулиана Гани потвърди, че е бременна? (снимка)

Джулката отново подхрани слуховете, че е бременна от любимия ѝ Теодор.

Силиконката качи забавно стори под формата на комикс, в което се сравнява представата за това какво е да си бременна с реалността.



Вече на няколко пъти Джулиана разкри пред свои фенове, че би се радвала да стане майка за втори път, въпреки трудния си развод с бившия ѝ съпруг Илиян.

От HotNews разкриха, че Гани всъщност вече е в очакване на дете, но все още не може да разкрие радостната новина, тъй като имала рекламен договор, който й пречел да стори това.

View post on Instagram
 


Доскоро Джулката и Теодор се радваха на почивка в Испания, но вече се прибраха в България, където заедно прекарват доста време със сина на силиконката Давид.

Припомняме, че в разгара на нейната разпра с Илиян, Гани заплаши, че ще изпрати детето си в интернат, за да не бъде то с баща си.

View post on Instagram
 


Детето е мое, аз съм го родила, аз му решавам съдбата! То заминава в изправителен дом, какво ще направиш?! Ти си селска пръчка! Готова съм в затвора да вляза само за да си нещастен ти. Държавата ще го вземе, ако прецени, но няма да стои при теб. Ще платя на някой, който не може да има деца, за да го гледа. Да го взимат полицаите, че да не го виждаш нито ти, нито родителите ти. Ще си родя друго, след 4-5 години, аз съм млада и хубава…" - бе точното изказване на блондинката.