Джулиана Гани се закани на любимия си и показа голо дупе

Джулиана Гани се закани на съпруга си да тръгне гола по "Витошка". Горещите ѝ слова видяхме до още по-гореща и страстна снимка, на която "Мис Силикон 2013" показва чисто голо дупе.

"Последно ще тръгваме ли за морето, или не?! Илияне, ако не вземеш мерки, ще изляза така по Витошка!“, гласи палавият шеговит пост на пощурялата за море блондинка.

View post on Instagram
 


Види се, че красавицата вече не издържа на софийския климат и тръпне в очакване да потопи дупето си в солените морски вълни.

Сигурни сме, че след подобно секси сплашване любимият ѝ - фитнес гуруто Илиан Найденов, ще вземе сериозни мерки, за да изпълни желанието на изгората си, освен ако вече не ги е предприел.

От пост в Инстаграм профила на спортиста става ясно, че двамата наскоро са били отскочили до Йордания, а само пет дни след като са се завърнали, той вече е купил билети за пътуване то им до следващата дестинация. Вероятно стреснат от заканата на съпругата си, Илиян е реагирал светкавично, само и само да не види любимата си гола из софийските улици.

View post on Instagram
 

"Преди 5 дни се върнахме от Йордания, а вече взимам билети за пътуване! Чудя се кой ще познае до къде ще летим в началото на Юни?! Този път в Европа!", гласи постът на Найденов.

Четете още: Първата 'Мис плюс размер' у нас наду устни