Автор
Люблена Папазова

Джулиана Гани шокира с неприлична снимка

Джулиана Гани спретна погача на бебето, но шокира със снимка от празника, на която е буквално разчекната над него. Темата на партито беше Бам-Бам - от любимото на милиони филмче "Флинстоун", а цветовете - свежи цитруси - оранжево, жълто, зелено. Тортата и аксесоарите - сладки бонбони и кексчета са от една от най-известните в момента къщи за сватбени и празнични торти. Фотото на Джулката от празника предизвика доста гневни коментари, освен милите пожелания за здраве и успеха на мъника.

View post on Instagram
 

„Не се въздържах...но тази снимка е толкова отвратителна, как въобще ти е хрумнало да застанеш така”, пише Галина Драганова. „Това е погача все пак, а не фото сесия да има чупки и стойки!”, критикува друга почитателка на Джулката. „Минаха 40 дни откакто сме родители! Беше забавно, беше щуро и красиво. Върнахме се в детството, където Бам-Бам ни беше приятел! Едно от любимите детски филмчета на всички нас оживя вкъщи!”, написа Джулката към скандалното фото.

Бащата Илиян също се похвали с партито, но което както повелява традицията, той не е присъствал: „Вчера малкия принц имаше погача! Чух, че било много яко, но не видях защото ме изгониха! Имал си 20 орисници, подаръци, ритуали. Ние пък с мъжката гилдия пихме кафе от машината на кръстовището! Беше яко! И студено! Да е жив и здрав на татко принца и дай Боже все толкова обич да получава! Засега младите родители не са назовали официално името на първия си наследник, но публикации вече разкриха, че той се казва Давид.

Четете още: Джулиана Гани стана майка
* В месеца на любовта раздаваме награди. Спечели парфюм за теб и любимата ти приятелка, като харесаш нашата Инстаграм страница. Участвай в играта ни и можеш да спечелиш страхотен подарък от BOUCHERON!

View post on Instagram