Джулиана Гани заличи бившия си от гърдите си

15 януари 2022 | 08:00
19007
4
Instagram
4

Джулиана Гани се подложи на специална процедура, за да заличи своя татуировка, която бе направила в знак на любовта ѝ към фитнес инструктора Илиян Найденов.

Докато беше влюбена в него, Мис Силикон си направи няколко татуировки, посветени на тогавашния ѝ любим. Тя имаше два основни татуса, посветени на съпруга си - едната между гърдите, която гласеше "Принцесата на Найденов", а другата е на гърба ѝ.

Джулката е била предупредена, че болката, която ще понесе след подлагане на специален лазер за премахване на татуировки, е огромна. Дори дни наред след интервенцията няма да може да спи от неприятното усещане заради третирането на зоната. Въпреки това обаче риалити фурията твърдо решила, че непременно ще го направи, а от студиото пуснаха кадри от процеса по заличаването, пише "Телеграф".

За Джулиана Гани парите не са проблем, тъй като още като 17-годишна наследява от покойния си баща – заможен италианец, цели 6 апартамента, благодарение на които е подсигурена финансово. Амбициозната силиконка понесе болката, която е по-голяма, отколкото правенето на самия татус, само и само да заличи бившия, който гледа сина им, докато тя бе на поредния воаяж в чужбина с нов мъж и заради това си навлече гнева на последователите си в социалните мрежи.

Още по темата

Коментари

4 Мимокмок
  20 януари 2022 | 20:53 отговор
 

Докога ще ни занимавате с тая парцалеса?????Зарязала детето и търчи по ку.ове......

 
3 tools.eti.pw
  15 януари 2022 | 16:03 отговор
 

tools.eti.pw

 
2
  15 януари 2022 | 14:35 отговор
 

ба, колко прости патоци и патици...

 
1 ...
  15 януари 2022 | 10:37 отговор
 

Ако има възмоцжност да си присъди и малко мозък в главицата, чувства и да не е толкова злобна.

 

Добави Коментар

Най-четени