Джулиана Гани заряза детето, отдаде се на романтична почивка (снимки)

Джулиана Гани е на почивка в топла Турция заедно с половинката си Илиян Найденов, но... без сина им. Двамата оставили малкия Давид на бабите, въпреки че досега винаги са го взимали с тях.

View post on Instagram
 

„Като едни от най-пътуващите хора, които сте виждали, можете да си представите колко трудна година е 2020 за нас! Въпреки това най-сетне отиваме на топло и то на едно мноооого специално място! Много смешно ми стана, като видях колко се радва Давид на куфарите. Само че той не разбра, че остава на гости при баба си!“, доволна е блондинката.

Тя не спира да радва феновете със снимки и суперлативи за природата.

View post on Instagram
 

"Има места по света, които не мога да опиша с думи... Има места, които очите ми още не са съзрели..Най-важното на тях е да се чувстваш спокоен и някак си да се слееш с природата,за да усетиш нейната сила"...

Днес Гани предизвика феновете със задачка, а за позналия обяви и награда.

View post on Instagram
 

"Днес ще бъде един страхотен ден! Планът включва тренировка, масажи, интравенозна инфузия, разходка в центъра на Бодрум иииии... посещение при фризьора! Няма как да пропусна процедурите, знаете си ме! Познаите какво ще правим утре обаче! Наи-досетливите ще получат специален видео поздрав от нас!", написа Джулката, която демонстрира страхотна форма. Разбира се, феновете не спират да я хвалят.