Джулката гръмна с новина: Ще слага още силикон и не само!

17 август 2022 | 12:15
4694
7
Instagram
7

Джулката отново даде възможност на своите последователи да ѝ задават въпроси, а един от тях бе доста любопитен.

“Какво ще си правиш при доктор Георгиев?” - гласеше той. Гани неведнъж е споделяла, че се доверява на услугите на пластичния хирург д-р Николай Георгиев, който е съпруг на естрадната певица Елвира Георгиева.

Преди време тя разкри, че е избрала именно него, за да си направи четвърта поред корекция на носа. “Исках да си стесня носа още малко. Не че ми беше грозен носът де, но аз просто исках още малко горната част да се стесни, да ми се махне и една преграда трябваше. Избрах и български хирург, професионалист с дългогодишен опит – д-р Николай Георгиев! Ами стига вече с тези турски хирурзи, нека изберем българското! Всички турски лекари ни правят еднакви носове. Аз за моя платих 3000 евро, толкова ми излезе, реално цената зависи и от това, от което пациентът има нужда или иска”, каза тогава Джулиана.Този път обаче Джулката е решила да направи някои подобрения по бюста и дупето си. Това призна самата тя в отговор на въпроса, зададен ѝ от фен. “Дупе и по-големи гърди” - бяха нейните точни думи.

Преди време Гани сподели, че за първи път се подложила на операция на 21 години. Тогава тя се изявявала като танцьорка на пилон в Пловдив. По-опитните ѝ колежки я посъветвали, че с по-голям бюст ще изкарва повече бакшиши. „Като си сложих силикона, интересът към мен скочи. Получвала съм по 500 лева само за един еротичен танц!”, разказвала е Джулка за миналото си, без да се притеснява. Инфлуенсърката има 3 операции на гърдите си. “Суетата си оказа влияние. Смятам, че в момента бюстът ми е съизмерим с височината ми!”, каза тя преди време. В момета Гани има близо 2000 кубика в гърдите си, но явно и те не са ѝ достатъчни.

 


Джулиана е разказвала, че се увлякла толкова по естетичните корекции и пластичната хирургия, защото като момиченце обожавала куклите Барби и мечтаела за този идеал, а дали това е целта ѝ в момента, предстои да разберем.

 

Още по темата

Коментари

7 Вааа
  21 август 2022 | 19:25 отговор
 

Защо не си присади и малко мозък?Хич ли не се усеща колко много се излага? На кон мяза.

 
6
  21 август 2022 | 17:46 отговор
 

Сега поне е инфлуенсър и не е нужно да прави еротични танци .

 
5 Ивелина
  19 август 2022 | 19:08 отговор
 

Винаги съм била толерантна към циганския етнос, но и ги ненавиждам циганите.Семейна съм,на 38г,русокоса, секси тяло.Мъжете ме събличат с поглед, включително и циганите мъже.За последните не ми пука.Поне до скоро беше така.С мъжа ми бяхме на плаж, а до нас се бяха разположили няколко момчета циганчета. Играеха на карти и пиеха бира.Влязах във водата сама и две от циганчетата ме последваха.Приближиха се към мен и започнаха да ме свалят.Опитах се да изляза от водата, но циганите ми препречиха пътя.Погледнах към мъжа ми, а той беше при другите цигани и играеше на карти с тях.А двете циганчета при мен взеха да ме обарват под водата.Ръцете им шареха по тялото ми.Циганите бяха с красиви тела и аз се възбудих.Мразех ги, но усещах как в слабините ми започва да бушува пожар.Момчето зад мен ме притисна и усетих набъбналия му член.Свалих си долнището на банския и го увих на китката си.И двете циганчета ме изчукаха във водата.Беше най-вълнуващия и хубав секс, който съм правила.Не мислех нито за евентуални болести, нито за евентуално забременяване.Просто правех страхотен секс с две циганчета и то под носа на мъжа ми, който играеше на карти на двайсетина метра от мен.

 
4 Муни
  19 август 2022 | 01:30 отговор
 

Прилича на извънземен мутанг

 
3 Панайот
  18 август 2022 | 16:06 отговор
 

С мижав интерес съм

 
2 Златиста
  17 август 2022 | 22:29 отговор
 

Ако можеше и малко мозък да, се присади няма да, е лошон

 
1
  17 август 2022 | 15:03 отговор
 

Това момиче има нужда от психиатър, не от пластичен хирург.

 

Добави Коментар

Най-четени