Джулката: Личи ли ми, че вече съм бременна?

17 март 2022 | 12:54
62902
5
Instagram
5

Джулиана Гани продължава да шокира феновете си с нови разкрития за личния си живот.

След като вчера стана ясно, че тя е решила да преотстъпи правата за отглеждането на сина си Давид на неговия баща Илиян Найденов, днес Джулката загатна, че може би е бременна.

Блондинката пусна опция в своя Instagram акаунт, чрез която почитателите ѝ могат да ѝ задават въпроси.На въпроса “Мислиш ли за второ?” - Мис Силикон заяви, че би искала да има момиченце.

А на питането дали е бременна Джулката отговори закачливо - “Може би да, личи ли ми”.Преди време в скандален запис Гани бе хваната да казва, че смята да даде Давид в интернат и след това да си роди друго дете.

“Готова съм в затвора да вляза само за да си нещастен ти. Държавата ще го вземе, ако прецени, но няма да стои при теб. Ще платя на някой, който не може да има деца, за да го гледа. Да го взимат полицаите, че да не го виждаш нито ти, нито родителите ти. Ще си родя друго, след 4-5 години, аз съм млада и хубава…" - каза тогава Джулиана на половинката си Илиян Найденов.В друг свой пост пък Джулката изпрати закачливо послание към сегашната си половинка - полицая - Теодор. На въпроса “Ще има ли сватба?” - кани отговори с таг към профила на любимия си и хвърли ръкавицата към него с думите “Кажи ти …”

Гани даде обяснение и защо е решила да предостави родителските права на бившата си половинка Илиян - тя заяви, че основната причина е, за да не травмира Давид.

Още по темата

Коментари

5
  19 март 2022 | 16:52 отговор
 

Що за жена е това, интересува се повече от гримове, екстеншъни и корекции, отколкото от детето си.

 
4 до ЕВА ГРИГОРОВА
  18 март 2022 | 21:04 отговор
 

Уважаема госпожо "редактор", защо прокламирате във Вашият сайт поведението на тази жена със съмнителна социална отговорност? Нима искате вашата дъщеря да е такова пропадалище като тази? Жалка история.

 
3 КУРнелия Нинова
  18 март 2022 | 16:29 отговор
 

От всеки нов пълни щундрата има време за 10 деца споко че то шундрата ще стане бонар хахаха

 
2 Зизу
  18 март 2022 | 00:14 отговор
 

Направо се възмущавам как може каква майка божее

 
1 Оля
  17 март 2022 | 17:15 отговор
 

Тъпа, много тъпа

 

Добави Коментар

Най-четени