Джулката отговори на нападките, че е твърде слаба за бременна

01 декември 2022 | 11:18
12927
1
Instagram
1

Преди дни Джулиана Гани сподели, че е качила едва 5 кг, а е в края на своята бременност.

По всичко личи, че това доста е учудило част от нейните последователи, които са сметнали това за нездравословно.Това накара блондинката да сподели отправените към нея нападки, както и няколко коментара в подкрепа на нейния подход.

“Да и твоето дете ще се роди 1 кг браво! Смисъл не е нормално скоро ще раждаш а коремчето ти е като за четвърти месец” - пише една от последователките на Гани.Оказа се, че някои от почитателките на Джулката са решили да я защитят с довода, че при предишната си бременност тя отново е качила малко килограми и е родила здраво бебе.

А какво е вашето мнение?
 Оказа се, че някои от почитателките на Джулката са решили да я защитят с довода, че при предишната си бременност тя отново е качила малко килограми и е родила здраво бебе.

А какво е вашето мнение?
 


Още по темата

Коментари

1 Не знаен
  01 декември 2022 | 21:26 отговор
 

Такова, че това си е нейн живот. Познавам гимнастичка, която по време на бременността си идваше и в университета и в 8 месец не й личеше. За да родиш здраво бебе, нужно е да ядеш пълноценна храна богата на витамини, минерали, да дава и енергия и това не се показва с качване на мазнини. Много хора предпочитат пържени те картофи, ама в края на деня спанака е по-полезен - дава енергия, а не я отнема като мазните картофи.

 

Добави Коментар

Най-четени