Автор
Ева Григорова

Джулката, Софи, Галена и Преслава на св. Валентин: да надникнем през букетите с рози

Вчера милиони хора по света отбелязаха св. Валентин, а празника вече се превърна в традиция и в България. Това накара множество от родните звезди да качат празнични фотоси в своите профили в социалните мрежи.

Джулиана Гани прекара празника с новия си любим, с когото са заедно от съвсем скоро. Двойката си организира романтична вечеря във Велико Търново, а Мис Силикон получи фатална роза от своя възлюбен.

View post on Instagram
 

Софи Маринова, която изненадващо се събра отново с Гринго, пък отбеляза повода с пътуване до Дубай. Двамата пуснаха фотос от тежка трапеза:

View post on Instagram
 

Преслава пък подходи по по-нестандартен начин и пусна семеен фотос по случай св. Валентин. Към него тя добави и любопитен статус: "Свети Валентин за нас беше преди 5 години, преди месец, онзи ден, вчера, днес…Дай Боже да е и всеки следващ ден!"

View post on Instagram
 

Нейната колежка Галена пък също предпочете нестандартен начин да зарадва почитателите си. Тя пусна своя секси снимка с гореща червена рокля и допълни с намигване: "Виното да ви е горчиво. Любовта ви да е вечна и неразделна. С някой, който да търси само вашия поглед в тълпата. Наздраве! За любовта! И умната — че от любов и вино най-много боли."

View post on Instagram
 

Николета Лозанова и Ники Михайлов избраха да се насладят един на друг в скъпо возило:

View post on Instagram
 

Тита, която наскоро предизвика противоречиви коментари относно новия си дует с Фики, сподели кадри с огромния букет, който е получила за св. Валентин:

View post on Instagram