Автор
Ева Григорова

Е сега стана страшно! Братът на Меган Маркъл влиза в Биг Брадър!

Полубратът на Меган Маркъл, с когото тя от години не поддържа отношения, ще вземе участие в австралийското издание на риалити шоуто “Биг Брадър”.

Томас Маркъл Джуниър вече е пристигнал в Сидни и в момента е настанен в хотел, където ще прекара 14-дневната си карантина. Друга любопитна личност, която ще вземе участие в тазгодишното издание на шоуто е Кейтлин Дженър - бащата на Кали и Кендъл Дженър, който смени пола и името си.

Томас Джуниър е на 55 години, а двамата с Меган имат общ баща. Херцогинята на Съсекс не поддържа контакт и за двамата, на сватбата ѝ с принц Хари присъства единствено нейната майка Дория.

View post on Instagram
 

Преди време полубратът на Маркъл разкри в интервю, че е казал на принц Хари да отмени сватбената церемония, тъй като Меган “очевидно не била правилната жена за него”.

Малко по-късно той допълни, че е бил очуден, че не е получил покана за сватбата, предвид това колко близки са били преди той и настоящата херцогиня на Съсекс.

View post on Instagram
 


В друго свое интервю Томас сподели, че е ставал свидетел на това как Меган е тормозела различни хора и че винаги е получавала това, което реши, независимо от обстоятелствата.

Миналото на Томас младши не е никак цветущо. През 2017-а година той е бил арестуван затова, че е държал пистолет насочен към главата на жена, с която се скарали докато били пияни.

View post on Instagram