Българите сме си талантлив народ и сме го доказвали неведнъж. Не само на родна почва, но и по света. Един от последните примери за това е прекрасната Мария Бакалова, която завладя Холивуд като актриса. А днес научаваме за още една талантлива сънародница, която покорява световни величини, но като гримьор.

Ана Горанова е само на 22 години, но вече може да се похвали със сериозни успехи, а най-незабравимият ѝ момент е този, в който е имала възможността да се докосне до култовата Парис Хилтън. Нещо повече - нашето момиче е било отговорно за макияжа на хотелиерската наследница. Поводът Парис да бъде гримирана от Ана е било телевизионно участие на звездната дама, а подготовката за него започнала още от 4 ч. сутринта. Тогава българката е пристигнала в бляскавия апартамент на г-ца Хилтън, за да я разкраси преди да се покаже в телевизионния ефир.

View post on Instagram
 

"Пaриc бeшe мнoгo дружeлюбнa c нac, oщe кaтo приcтигнaхмe, пoръчa зaкуcкa и кaфe. Дoри приe дa я cнимaмe, зa дa се рeклaмирaмe пocлe в coциaлнитe мрeжи - нeщo, кoeтo мнoгo звeзди нe ни пoзвoлявaт", рaзкaзвa развълнувано Ана.

Талантливата българка е израснала в САЩ, където заживява с родителите си още от 6-годишна. Тогава голямата ѝ мечта била да стане прочута балерина, но знаем, че животът винаги е готов да ни изненади. Години по-късно Ана среща с Катя Какламанова, която по това време вече е била утвърден гримьор. Тя забелязва таланта на Горанова да гримира и я взима под крилото си. И така днес нашенката нашумява все повече отвъд Океана с уменията си да разкрасява.

Но дали Парис ще се довери отново на Ана за грима си за сватбата си, която се очертава да бъде съвсем скоро. През уикенда хотелиерската наследница имаше моминско парти, което е било типично в неин стил - луд купон до сутринта.

Всъщност, купонът е бил доста необичаен, тъй като тя и любимият ѝ Картър организираха зрелищно общо събиране, вместо моминско и ергенско парти. Тържеството е било в лъскав хотел в Лас Вегас. Сред специалните гости са били бащата, майката и сестрата на Парис, както и семейството на годеника ѝ.

View post on Instagram
 

И макар вече да се е сбогувала с познатия досега начин на живот, бъдещата булка не се е отказала от имиджа си на красиво барби, като за партито си бе заложила на прекрасна, ярко розова рокля, като разбира се не липсваха и пайети. Както и лента с надпис "Бъдеща булка", който тя е носела гордо цяла вечер.

View post on Instagram
 

Четете още: Петканови махнаха лепенките: Харесва ли ви резултатът?