Еха, какво деколте! Гаджето на Иво Аръков взриви мрежата (снимки)

Сърцето на актьора Иво Аръков вече е заето и със сигурност много от почитателките му никак не одобряват тази новина, но очевидно той е щастлив с новата си половинка. И ако трябва да бъдем честни, едва ли има мъж, който не би му завидял за тази страхотна красавица.

Аръков съвсем не крие чувствата си към Габриела, а ги изразява публично в социалните мрежи. Тя на свой ред не престава да изкушава последователите си, като публикува горещи снимки от лятната им ваканция. В момента двамата се намират в Гърция - любима дестинация на много родни звезди.

View post on Instagram
 

Не бихме могли да подминем факта, че Габриела е не само с хубаво лице и тяло, но може да се похвали с доста впечатляващ бюст. Без значение дали той ѝ е дар от природата, или пък за него е помогнал някой пластичен хирург, трябва да отбележим, че изглежда страхотно. Убедени сме, че не един или двама господа я заглеждат по красивите гръцки плажове през последните дни. В момента актьорът и любимата му са на Халкидики, където Габриела не спира да излъчва сексапил по бански.

View post on Instagram
 

Четете още: Ивайла Бакалова на 40! Вижте кадри от рождения ѝ ден