Еха! Орхан Мурад ще става татко и дядо почти по едно и също време

18 юли 2022 | 11:18
12874
6
Инстаграм
6

Фолкпевецът Орхан Мурад чака бебе от съпругата си Камелия. Това обяви самата тя във Фейсбук, показвайки положителен тест за бременност.

„Ето това е нещото, за което човек си струва да съществува“, написа под кадъра жената до 55-годишния Мурад.

Изпълнителят се ожени за любимата си на скромна и тайна церемония през май, пише "Телеграф".

Решението му предизвика доста коментари и нападки от страна на бившата му съпруга Шенай и дъщеря им Сузанита. Дори се стигна дотам, че хората заговориха, че баща и дъщеря не поддържат отношения.

Мурад опроверга това твърдение. Напротив, той бил много щастлив, че Сузанита ще го дари с внуче след няколко месеца. В момента певицата е бременна с първото си дете и вече усилено се подготвя за щастливото събитие.

Още по темата

Коментари

6 Мама
  25 юли 2022 | 19:43 отговор
 

Само така Орхан Мурад ,приятелю ! Глей си живота! Жив и здрав!

 
5 Димова
  23 юли 2022 | 16:59 отговор
 

Боклук си ти ок орхан и то какъв!Много обичаш да се правиш на широко скроен човек човек над нещата но си просто едно гомно!

 
4 X
  21 юли 2022 | 01:22 отговор
 

Мале тея дъртаци не се спреха... ЕЙ ТОВА Е КОМЕНТАР КАТО ХОРАТА - БОКЛУЦИ ТАКИВА!!!! НЕ СЕ СПРЯХМЕ ДА!!! И ЗАЩО ДА СЕ СПИРАМЕ!!!! А ВИЕ - ВИЕ СТЕ НЯКВИ ОТРЕПКИ, КОИТО НЯМАТ СОБСТВЕН ЖИВОТ И СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ЧУЖДИТЕ!!! ГЮБРЕ ДОЛНО!!!1

 
3
  20 юли 2022 | 14:34 отговор
 

И значи във Вълчидол една жена има трима мъже и ако един и е основния, другите не си търсят друга жена, ами си живеят с плубеменниците? Нищо чудно, че е толкова смешен света, който си създал и не е грам изненада, че си кьопав!!! Сигурно няма никакво значение, при положение, че парите не са проблем за теб да имаш дете ог още една по-грозна от ШАНАЙ жена, но как това ти дава сила спрямо собствената ти дъщеря. По същата логика можеше да имаш още едно дете от Шанай, което да се роди заедно с внучето ти, ама ти си знаеш де ти си сляп с пари не аз!!!

 
2
  20 юли 2022 | 13:52 отговор
 

И. С. Изпитвам чувство на срам от теб и поведението ти3, трудно ми е да преценя кое си ти, че въобще да не чета, за да не страдам от това що за лош човек си, все търся нещо добро в теб, но то е оперирано от теб. Направи нещо мъдро и не се занимавай с мен.

 
 
С.М
22 юли 2022 | 01:24

Ха ха

1 ...
  18 юли 2022 | 14:23 отговор
 

Мале тея дъртаци не се спреха...

 

Добави Коментар

Най-четени